Οι Προμαχώνες της Ύδρας | One Day Cruise

Οι Προμαχώνες της Ύδρας

Η σπουδαία ναυτική ιστορία της Ύδρας γίνεται αντιληπτή καθώς το πλοίο μπαίνει στο λιμάνι της. Δεξιά και αριστερά της εισόδου βρίσκονται οι Προμαχώνες της Ύδρας με τα κανόνια που προστάτευαν το νησί από τις επιθέσεις των εχθρών. Το μάτι του επισκέπτη δεν μπορεί να προσπεράσει αυτό το θέαμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκδρομή στην Αίγινα για την 25η Μαρτίου | One Day Cruise

Εκδρομή στην Αίγινα για την 25η Μαρτίου

Ακόμα και τις χρονιές που ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου ή αλλιώς ο εορτασμός της Επανάστασης του 1821 δεν πέφτει σε ημέρα που βολεύει ώστε να σχηματίσει ένα τέλειο τριήμερο, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την αργία με μια διήμερη ή μια μονοήμερη εκδρομή στην Αίγινα! Πρόκειται για έναν προορισμό πολύ κοντά στην Αθήνα για τον οποίο ακόμα και οι ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής προλαβαίνουν να κλείσουν εισιτήρια και διαμονή. Ας δούμε μερικές ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε στο αγαπημένο νησί του Αργοσαρωνικού την 25η Μαρτίου ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Ξεκινάμε εκδρομή στην Αίγινα για την 25η Μαρτίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Σουβενίρ από τον Αργοσαρωνικό | One Day Cruise

Σουβενίρ από τον Αργοσαρωνικό

Ας παραδεχτούμε ότι ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία ενός ταξιδιού είναι η αγορά των σουβενίρ. Ως σουβενίρ δεν ορίζεται μόνο κάποιο αντικείμενο που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο τόπο που επισκεπτόμαστε, π.χ. κάποιο παραδοσιακό προϊόν, αλλά οτιδήποτε αγοράζουμε με σκοπό να μας θυμίζει το ταξίδι μας αυτό. Ας δούμε όμως εδώ, τα πιο χαρακτηριστικά σουβενίρ ή αλλιώς αναμνηστικά που μπορούμε να φέρουμε από τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα.

Διαβάστε Περισσότερα