4+1 λόγοι για κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό (Μέρος Α’) | One Day Cruise

4+1 λόγοι για κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό (Μέρος Α)

Όταν πρόκειται για μια μονοήμερη εκδρομή, πάντα υπάρχουν ξεχωριστές αφορμές για να την οργανώσετε. 4+1 λόγοι για κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό, για τους οποίους μια μονοήμερη κρουαζιέρα σε Ύδρα, Πόρο, Αίγινα θα μπορούσε να σας καλύψει απόλυτα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πύργος του Ρολογιού | One Day Cruise

Ο Πύργος του Ρολογιού στον Πόρο

Αν έχετε επισκεφθεί έστω και μία φορά τον Πόρο, αποκλείεται να μην έχετε προσέξει το χαρακτηριστικό ρολόι του νησιού που χτίστηκε το 1927 και διακρίνεται από μακριά. Δεσπόζει στον έναν από τους δύο λόφους, στους οποίους είναι χτισμένη η πόλη του Πόρου. Αυτός είναι ο Πύργος του Ρολογιού!

Διαβάστε Περισσότερα

Island hopping: Κυκλάδες ή Αργοσαρωνικός | One Day Cruise

Island hopping: Κυκλάδες ή Αργοσαρωνικός;

Ίσως να μη γνωρίζετε τι ακριβώς είναι το island hopping. Είναι ένας όρος που τον συναντάμε όλο και πιο συχνά στους τουριστικούς ιστότοπους. Πρόκειται για μια σειρά από μικρότερα ταξίδια με προσωρινές στάσεις από το ένα νησί στο άλλο στο πλαίσιο των διακοπών. Σε αντίθεση με ένα απλό ταξίδι με τελικό προορισμό ένα και μόνο μέρος. Το island hopping προσφέρει ποικιλία, γρήγορη εναλλαγή εικόνων και στο τέλος ένα τεράστιο πακέτο αναμνήσεων από τις κοντινές εξορμήσεις ή από τις κανονικές διακοπές σας.

Διαβάστε Περισσότερα