Η Χριστουγεννιάτικη Ύδρα | One Day Cruise

Η Χριστουγεννιάτικη Ύδρα

Μπορεί ένα κοσμοπολίτικο νησί διεθνώς γνωστό και καταξιωμένο όπως η Ύδρα που δέχεται πλήθος τουριστών τους καλοκαιρινούς μήνες να αποτελέσει τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό; Η απάντηση είναι πως “ναι μπορεί”.

Διαβάστε Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ | One Day Cruise

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Ενώ κάποιοι άνθρωποι πέφτουν σε μελαγχολία με το που συνταξιοδοτούνται, άλλοι βλέπουν αυτήν την καινούργια περίοδο της ζωής που ανοίγεται μπροστά τους σαν ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο και να ασχοληθούν με όσα δεν προλάβαιναν μέχρι τότε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο τουρισμός που απευθύνεται στην τρίτη ηλικία να αποτελεί βασικό κομμάτι της συνολικής τουριστικής δραστηριότητας. Παρόλο που αυτό αρχίζει να αλλάζει σταδιακά, δεν είναι περίεργο που έχουμε συνδυάσει τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με τις κρουαζιέρες, ακόμα και με τις μονοήμερες; Ας δούμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό. 

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοτική Πινακοθήκη Αίγινας | One Day Cruise

Δημοτική Πινακοθήκη Αίγινας

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 ένα όνειρο πολλών ετών πραγματοποιήθηκε στην Αίγινα. Ο λόγος για τα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Αίγινας που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και στεγάζεται στο ισόγειο του πρώην ιστορικού κτηρίου του ΟΤΕ κοντά στον διατηρητέο Πύργο Μαρκέλλου.

Διαβάστε Περισσότερα