6 λόγοι για μονοήμερη κρουαζιέρα από την Αθήνα | One Day Cruise

6 λόγοι για μονοήμερη κρουαζιέρα από την Αθήνα

Για κάποιον που επισκέφτεται 1η φορά την Αθήνα τα αξιοθέατα που μπορεί να δει καθώς και οι δραστηριότητες είναι ποικίλες. Εάν είστε διακοπές στην Αθήνα, πιθανότατα έχετε κάνει ήδη την έρευνά σας και έχετε αποφασίσει πώς θα περάσετε το χρόνο σας. Όμως μην παραλείψετε και μια ημερήσια εκδρομή από την Αθήνα στα ελληνικά νησιά. Αν δε μπορείτε να διαλέξετε τότε η καλύτερη επιλογή είναι μια μονοήμερη κρουαζιέρα με την One Day Cruise που θα σας ταξιδέψει σε 3 νησιά: Ύδρα, Πόρο και Αίγινα. Εδώ οι 6 λόγοι για μονοήμερη κρουαζιέρα από την Αθήνα!

Διαβάστε Περισσότερα

Συνταγές από την Ύδρα | One Day Cruise

Συνταγές από την Ύδρα

Το νησί της Ύδρας συγκινεί όλους όσους αγαπούν τα γραφικά σοκάκια, τη νεότερη ιστορία αλλά και το καλό φαγητό. Μια επίσκεψη στο νησί εκτός από στιγμές χαλάρωσης μακριά από την πολύβουη πόλη (ας μην ξεχνάμε ότι απαγορέυονται τα αυτοκίνητα!) θα σας ταξιδέψει και γαστρονομικά αφού η τοπική κουζίνα κρύβει πολλές εκπλήξεις. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το φημισμένο γεμιστό καλαμάρι αλλά και τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά γλυκίσματα. Εμείς σας δίνουμε τις συνταγές από την Ύδρα για να έχετε πάντα μαζί σας ένα κομμάτι του νησιού. Και γιατί όχι να τις ετοιμάζετε για τους αγαπημένους σας!

Διαβάστε Περισσότερα

Ένα διαφορετικό γαμήλιο party | One Day Cruise

Ένα διαφορετικό γαμήλιο party

Πρόταση γάμου: έγινε!

Ανακοίνωση σε γονεις, φίλους και συγγενείς: έγινε!

Κλείσιμο εκκλησίας: έγινε!

Νυφικό, ανθοδέσμη και κουστούμι: έγινε!

Τι όμως θα κάνει αυτή τη μοναδική για εσάς μέρα εξίσου ξεχωριστή για τους αγαπημένους καλεσμένους σας; Θέλετε η δεξίωση του γάμου σας να είναι πρωτότυπη. Αλλά ταυτόχρονα να είστε σίγουροι ότι όλα είναι μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε τίποτα να μη χαλάσει τη διάθεσή σας. Έχετε σκεφτεί να κάνετε ένα διαφορετικό γαμήλιο πάρτυ πάνω στο κρουαζιερόπλοιο της One Day Cruise;

Διαβάστε Περισσότερα