Πασχαλινή κρουαζιέρα με την One Day Cruise

Πασχαλινή κρουαζιέρα με την One Day Cruise

Αν φέτος το Πάσχα θέλετε να πρωτοτυπήσετε κάνοντας μια απόδραση από την πόλη χωρίς όμως να ξοδέψετε πολλά χρήματα, η One Day Cruise έχει την πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Έχετε βρεθεί σε κρουαζιέρα ανήμερα Πάσχα; Αν όχι, φέτος ίσως ήρθε η στιγμή να το κάνετε!

Η μονοήμερη κρουαζιέρα που πραγματοποιεί στα νησιά του Αργοσαρωνικού η One Day Cruise αλλάζει τα δεδομένα και κρατά κρυμμένες εκπλήξεις on board που συνδέονται με τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Ετοιμαστείτε από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα να ζήσετε ξεχωριστές εμπειρίες. Μαζί με την One Day Cruise θα επισκεφθείτε τα νησιά Ύδρα, Πόρο και Αίγινα περνώντας αρκετό χρόνο στο καθένα από αυτά. Όσο θα βρίσκεστε όμως πάνω στο πλοίο, θα είναι έτοιμες για εσάς πασχαλινές εκπλήξεις και δρώμενα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε αυτήν την τόσο όμορφη ημέρα αξέχαστα και διαφορετικά από κάθε άλλη φορά.

Ας μην ξεχνάμε ότι το Πάσχα σηματοδοτεί στη χώρα μας την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν και όλοι λίγο πολύ θέλουμε να ξεφύγουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας έστω για λίγο.

 Εκτός από τις δραστηριότητες στο πλοίο, κατεβαίνοντας στο κάθε νησί θα νιώσετε διάχυτη την πασχαλινή ατμόσφαιρα, καθώς η Ύδρα, ο Πόρος και η Αίγινα δέχονται για τις διακοπές του Πάσχα χιλιάδες επισκέπτες. Θα τσουγκρίστε πασχαλινά αυγά, θα χορέψετε, θα γευτείτε τα πασχαλινά εδέσματα και θα ανταλλάξετε ευχές με τους αγαπημένους και τους συνταξιδιώτες σας, όπως αρμόζει κάθε χρόνο στην ημέρα. Επιστρέφοντας αργά το απόγευμα στη βάση σας, θα νιώθετε πλήρεις και χαρούμενοι σαν να λείπατε διακοπές. Είναι ακριβώς αυτό που κάνει η One Day Cruise: ο συνδυασμός του ταξιδιού με καράβι, τα νησιά και η παραμονή σε αυτά κάνουν τον κάθε ταξιδιώτη να νιώθει ότι βρίσκεται σε διακοπές χωρίς στην πραγματικότητα να είναι…

Ετικέτες: Πάσχα, πασχαλινές διακοπές, απόδραση το Πάσχα