Μονοήμερες δραστηριότητες για διακοπές στην Αθήνα

Μονοήμερες δραστηριότητες για διακοπές στην Αθήνα

Ακόμα κι αν έχεις στη διάθεσή σου μόνο μία μέρα στην Αθήνα, μπορείς να απολαύσεις τις διακοπές σου στο μέγιστο. Η πόλη αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για σύντομες μονοήμερες δραστηριότητες αλλά και τη βάση σου για να διασκεδάσεις και να ανακαλύψεις νέα μέρη.

Βρείτε τα κόκκινα λεωφορεία

Αν θέλετε να δείτε την πόλη εύκολα και διασκεδαστικά, ο καλύτερος τρόπος είναι να ανεβείτε σε ένα από τα κόκκινα λεωφορεία City Sightseeing. Με τα bus tours που προωθούν τη φιλοσοφία του Hop On Hop Off (Ανέβα, Κατέβα) ανακαλύπτετε την πόλη χωρίς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου.  Θα βρείτε ένα πλούσιο πρόγραμμα διαδρομών που καλύπτει κάθε διάθεση και ανάγκη.

Κάντε μία βόλτα στον Εθνικό Κήπο

Μία ανάσα δροσιάς στην πόλη αποτελεί ο Εθνικός Κήπος και σίγουρα αξίζει να τον επισκεφθείτε. Θα απολαύσετε τον περίπατό σας στον κατάφυτο χώρο και θα χαλαρώσετε μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Ολοκληρώνοντας τη βόλτα στον Εθνικό Κήπο, μπορείτε να περπατήσετε προς τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και στη συνέχεια να βρεθείτε στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, τον πεζοδρομημένο δρόμο που οδηγεί στην Ακρόπολη. Από τις καλύτερες επιλογές για μονοήμερη εξόρμηση για σύντομες διακοπές στην Αθήνα.

Ανακαλύψτε την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Σε απόσταση αναπνοής από το αστικό σκηνικό της πόλης βρίσκεται η Αθηναϊκή Ριβιέρα. Με φόντο το γαλάζιο, μπορείτε να χαλαρώσετε στα παραθαλάσσια μαγαζιά και να απολαύσετε το μπάνιο σας σε ένα σκηνικό που θυμίζει νησί. Τελικός προορισμός για τις μονοήμερες διακοπές στην Αθήνα, το Σούνιο, όπου θα απολαύσετε την ιδιωτικότητα που προσφέρουν οι κολπίσκοι αλλά και τη μοναδική ενέργεια που αναβλύζει από τον Ναό του Ποσειδώνα.

Τολμήστε μία εξόρμηση

Επιλέξτε μία εκδρομή στα πανέμορφα νησιά που βρίσκονται κοντά στην Αττική. Αίγινα, Ύδρα και Πόρος αποτελούν ιδανικές επιλογές ακόμα κι αν διαθέτετε μόνο μία ημέρα. Κατά τη διάρκεια, μάλιστα, της παραμονής σας στο εκάστοτε νησί, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τις 3 προτάσεις μας για εκδρομή.

Γνωρίστε τα αξιοθέατα του Σαρωνικού με μια επίσκεψη σε Ύδρα-Πόρο-Αίγινα με τη μονοήμερη κρουαζιέρα One Day Cruise

Ετικέτες: Bus tours, Αθηναϊκή Ριβιέρα, Εθνικός Κήπος, Αίγινα, Πόρος, Ύδρα