Τι θα ζήσετε σε μια One Day Cruise

Τι θα ζήσετε σε μια One Day Cruise

Αρκεί μία ημέρα για απολαύσετε την ομορφιά τριών νησιών του Σαρωνικού κόλπου: της Ύδρας, του Πόρου και της Αίγινας. Μέσα από την One Day Cruise ανακαλύπτετε την πλούσια ιστορία, τη φύση, τις παραδόσεις, την αυθεντική τοπική κουζίνα και τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής των νησιών.

Τι θα ζήσετε σε μια One Day Cruise; Αυτό που προσφέρουμε είναι μία εξαιρετική επιλογή εκδρομών σε όλους τους νησιωτικούς προορισμούς, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, και φροντίζουμε να γνωρίσετε καλύτερα κάθε νησί μέσα από τις συναρπαστικές ιστορίες των οδηγών μας, τους θρύλους και τα έθιμα.

Ύδρα, Πόρος και Αίγινα σε μία ημέρα

To One Day Cruise αποτελεί μία ευκαιρία για χαλάρωση, διασκέδαση, γνωριμία με την αυθεντική ελληνική κουζίνα και shopping. Στο απλό πακέτο βρίσκετε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για κάθε ανάγκη και διάθεση.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και το θαλασσινό αεράκι, πίνοντας ένα δροσιστικό ποτό στο κατάστρωμα, να διασκεδάσετε στο lounge καθώς και να πιείτε τον καφέ σας εν πλω. Ακόμα, με το θρεπτικό και ισορροπημένο πρωινό που προσφέρει η κρουαζιέρα μας μπορείτε να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας, γεμάτοι ενέργεια.

Πως θα ξεκινήσετε και τι θα ζήσετε σε μια One Day Cruise; Πρώτος προορισμός είναι η Ύδρα, ένα νησί με εκπληκτική αρχιτεκτονική, που θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε κατά τη διάρκεια της βόλτας σας στα στενά δρομάκια. Σειρά έχει ο Πόρος, ένα ήσυχο και καταπράσινο νησί, γνωστό για τις παραλίες του και το γραφικό σκηνικό της Χώρας του νησιού. Τελικός προορισμός η Αίγινα όπου θα ανακαλύψετε τη λαμπρή πολιτιστική κληρονομιά του νησιού. Εδώ, έχετε την επιλογή να κάνετε βόλτα με βάρκα για να κολυμπήσετε.

Η κρουαζιέρα είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να έχετε ποιοτικό χρόνο και για τα τρία νησιά, ενώ φροντίζουμε να πάρετε στο μέγιστο την καλύτερη γεύση από το καθένα. Κατά την επιστροφή σας στην Αθήνα, θα απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα και θα επιστρέψετε με γεμάτες μπαταρίες και πολλές όμορφες εικόνες στο μυαλό αλλά και το κινητό σας.

Γνωρίστε τις δραστηριότητες του Σαρωνικού με τη μονοήμερη κρουαζιέρα One Day Cruise

Ετικέτες: Πολιτιστική κληρονομιά, Παραλίες, αρχιτεκτονική, Σαρωνικός, Αίγινα, Πόρος, Ύδρα