Ταξίδια στα νησιά της Αθήνας, σκέτη έμπνευση

Ταξίδια στα νησιά της Αθήνας, σκέτη έμπνευση

Τα νησιά του Σαρωνικού αποτελούν δέλεαρ για κάθε ταξιδιώτη που έχει σαν βάση του την Αθήνα. Αυτά τα μικρά και κοντινά ταξίδια στα νησιά της Αθήνας αποτελούν σκέτη έμπνευση! Με τις κρουαζιέρες της One Day Cruise, μπορείτε να τα επισκεφθείτε και τα τρία σε μία μόνο μέρα αλλά και να διαλέξετε το πακέτο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Νησιά γεμάτα έμπνευση

Απλωμένα στον Σαρωνικό κόλπο και έως την είσοδο του Αργολικού κόλπου, τα νησιά και οι ακτές της περιοχής του Αργοσαρωνικού αποτελούν εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμούς λόγω της μικρής τους απόστασης από την Αθήνα. Τα έξι νησιά (Σαλαμίνα, ΑίγιναΑγκίστρι, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες) και τα Μέθανα στις ακτές της Πελοποννήσου, συνδυάζουν τη μικρή απόσταση από την πόλη με σπουδαία τοπία, μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, αρχοντικά σπίτια, γραφικούς οικισμούς και θαυμάσιες παραλίες. Πηγή

Κάθε νησί έχει τη δική του χαρακτηριστική ομορφιά, όμως όλα έχουν ένα κοινό. Βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και προσεγγίζονται εύκολα και γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία και περιττές μετακινήσεις.

One day Cruise

Επιλέγοντας ένα από τα πακέτα της One Day Cruise, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μαγικούς προορισμούς κοντά στην Αθήνα. Νησιά που θα σας μαγέψουν με τα καθαρά νερά και τις αμμουδερές παραλίες τους, την αρχιτεκτονική και τη λαογραφία τους, τις παραδόσεις και την τοπική κουζίνα τους και φυσικά τους χαλαρούς ρυθμούς τους.

Γνωρίστε καλύτερα τα νησιά του Σαρωνικού με τη μονοήμερη κρουαζιέρα One Day Cruise

Ετικέτες: Ύδρα, Πόρος, Αίγινα, Σαρωνικός, Σπέτσες, Μέθανα, Αγκίστρι, Αθήνα, Σαλαμίνα