Η νεολαία ψηφίζει Σαββατοκύριακο στον Πόρο! | One Day Cruise

Η νεολαία ψηφίζει Σαββατοκύριακο στον Πόρο!

Γραφικό, πάντα κεφάτο με την πανέμορφη νεοκλασική χώρα, το αγαπημένο νησί του Σαββατοκύριακου έχει πολλές ομορφιές. Ο Πόρος καλεί όχι μόνο όσους αγαπούν την φινέτσα και την πολυτέλεια αλλά και όσους έχουν διάθεση για διασκέδαση…με μικρό budget.

Καθόλου τυχαία αυτό το ζωντανό νησί  του Σαρωνικού Κόλπου παραμένει αγαπημένος προορισμός των νέων και των φοιτητών αφού σε απόσταση μόλις δύο ωρών από την Αθήνα απολαμβάνουν φανταστικό φαγητό και έντονη νυχτερινή ζωή σε συνδυασμό με υπέροχες παραλίες. Συμπέρασμα; Η νεολαία ψηφίζει Σαββατοκύριακο στον Πόρο!       

Have fun

Τον Πόρο αξίζει να επισκεφτεί κάποιος με άκρως ανεβασμένη διάθεση! Εκτός από την κλασική περατζάδα της νεοκλασικής πρωτεύουσας-λιμάνι, όπου θα βολτάρετε στα σοκάκια που κρύβουν ουκ ολίγες εκπλήξεις, μπορείτε να κάτσετε σε κάποιο από τα πολλά μπαράκια δίπλα στο κύμα. Σίγουρα θα βρείτε το μαγαζί που σας αντιπροσωπεύει: από κλασικούς προορισμός για δυνατά κοκτέιλ και ροκ μουσική, έως το απόλυτο στέκι των φίλων της ελληνικής μουσικής! Ενώ στο κεντρικότερο σημείο του Πόρου λαμβάνουν χώρο ξεχωριστά events που ανεβάζουν την διασκέδαση στα ύψη!

Βουτιές και θαλάσσια σπορ

Ωστόσο το πάρτι συνεχίζεται την επόμενη μέρα σε μια από τις κεφάτες και οργανωμένες παραλίες του νησιού. Όπως το Ασκέλι ή το Νεώριο που προσφέρουν θαλάσσια σπορ και άλλες fun δραστηριότητες. Για πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, γαλαζοπράσινα νερά και πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα κατευθυνθείτε στον όμορφο κολπίσκο κάτω από το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής.

Γαστρονομία…με budget

Στο θέμα του φαγητού οι επιλογές που έχετε είναι πολλές για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Για σπιτική ελληνική κουζίνα και εκλεκτούς μεζέδες υπάρχουν ταβέρνες που είναι στις πρώτες προτιμήσεις των κατοίκων του νησιού και των επισκεπτών. Κλασικές αξίες στο θέμα ψάρι είναι και οι ψαροταβέρνες στην Πούντα. Τέλος δε φεύγετε από το νησί χωρίς ένα κουτί με τα περίφημα αμυγδαλωτά Πόρου. Ακόμα μπορείτε να βρείτε καρυδάτα, κουραμπιέδες, παστέλια και να απολαύσετε θεσπέσια παγωτά.

Ετικέτες: Πόρος, Ασκέλι Πόρος, Σαββατοκύριακο, Διασκέδαση, Νεώριο Πόρος, Ζωοδόχος Πηγή Πόρος, Αμυγαλωτά