Οικογενειακές αποδράσεις στην Αθήνα

Οικογενειακές αποδράσεις στην Αθήνα | One Day Cruise

Τα τελευταία χρόνια, η οικογενειακή διασκέδαση έχει ανεβάσει αρκετά τον πήχη. Eιδικά για τους γονείς, που καλούνται να ψυχαγωγήσουν τα πιτσιρίκια τους οργανώνοντας οικογενειακές αποδράσεις στην Αθήνα. Επειδή, όμως, οι επιλογές είναι αμέτρητες ιδού μια σύνοψη με τις καλύτερες προτάσεις, για να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με τα μικρά σας αγγελούδια.

Παιδικό Μουσείο

Aυτό το ξεχωριστό μουσείο είναι αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους. Στο Παιδικό Μουσείο τα παιδιά μπορούν να παρατηρήσουν, να ερευνήσουν, να παίξουν, να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν. Εδώ μπορούν να φτιάξουν κατασκευές, να κατανοήσουν τις έννοιες της αγοράς και της ζήτησης και να πειραματιστούν με συνταγές στην κουζίνα.

Ίδρυμα Eυγενίδου

Το Ίδρυμα Ευγενίδου δίνει μια τέλεια ευκαιρία στους μικρούς αλλά και τους μεγάλους να εξοικειωθούν με δυσνόητες έννοιες. Πάντα με διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο. Το πρόγραμμα του αφιερώνει δραστηριότητες στις Φυσικές Επιστήμες, τον Προγραμματισμό, την Ρομποτική και την Αστρονομία και σας προτείνει να ανακαλύψετε την Επιστήμη που μας «περιβάλλει».

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας

Το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας είναι ένα μοναδικό, διαδραστικό μουσείο αφιερωμένο στα συναισθήματα! Χρησιμοποιεί τις εκθέσεις του, το παιχνίδι και το παραμύθι. Σκοπός είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους εφήβους να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα και να εξερευνήσουν την ουσία των συναισθημάτων. Έτσι ανακαλύπτουν τα «κλειδιά» που ανοίγουν πόρτες και που φανερώνουν θησαυρούς για τον εαυτό τους και τη ζωή τους.

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Αφιερώστε μία μέρα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο των ζώων. Παρακολουθήστε τα παιχνιδιάρικα δελφίνια, τα εξωτικά πουλιά, τα εντυπωσιακά λιοντάρια, τα ροζ φλαμίνγκο και τις νωχελικές αρκούδες. Το πάρκο είναι τεράστιο και φιλοξενεί πάνω από 350 είδη, από τα οποία μάλιστα τα μισά είναι υπό εξαφάνιση.

Μια μέρα στο Σαρωνικό με την οικογένεια

Απομακρυνθείτε από το πολύβουο κέντρο της Αθήνας και χαθείτε στο γαλάζιο του Αιγαίου, παρέα με τους μικρούς σας φίλους. Με τις μονοήμερες κρουαζιέρες στα παραδοσιακά νησιά του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα που διοργανώνει η One Day Cruises θα χαρείτε τις υπέροχες παραλίες που είναι ιδιαίτερα φιλικές για οικογένειες. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ιστορικά μνημεία και άλλα ενδιαφέροντα αξιοθέατα καθώς και να απολαύσετε το πανέμορφο τοπίο των νησιών.

 

Ετικέτες: Μουσείο, Μονοήμερη, Παιδικό Μουσείο, Μουσείο Συναισθημάτων, Ίδρυμα Ευγενίδου, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο