Μετά την καραντίνα | One Day Cruise

Μετά την καραντίνα... 10 πράγματα που ανυπομονούμε να κάνουμε!

Οι πρώτες μέρες της άνοιξης που προηγήθηκαν ήταν για όλους μας πρωτόγνωρες λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Τώρα όμως, στη μετά την καραντίνα εποχή και ενώ έχει φτάσει και το καλοκαίρι υπάρχουν πολλά πράγματα που δε βλέπαμε την ώρα να κάνουμε.

Επιστροφή στην κανονικότητα

  1. Αν και δεν έχουμε επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς στο 100%, μπορούμε να απολαύσουμε άφοβα μια εκδρομή στη φύση. Στο κοντινότερο δάσος ή στην πλησιέστερη ακροθαλασσιά στο σπίτι μας.
  2. Το καθιερωμένο ραντεβού για τον καλλωπισμό μας. Ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα αυτό, είναι από τα πρώτα πράγματα που περίμεναν στη λίστα αναμονής.

  3. Ένας καφές με φίλους. Περπατώντας κατά μήκος της ακτής ίσως είναι καλύτερη ιδέα από 2-3 ώρες μέσα σε μια καφετέρια. Έτσι κι αλλιώς ο εγκλεισμός στο σπίτι μας έκανε να αποζητάμε περισσότερο τη φύση και τους εξωτερικούς χώρους.

  4. Το μπάνιο στην αγαπημένη μας παραλία. Πάντα με προσοχή, ώστε να μη συνωστιζόμαστε ο ένας πάνω στον άλλο.

  5. Η επιστροφή στο αγαπημένο μας γυμναστήριο. Αν και θα αργήσει λίγο ακόμα, μας κάνει να τη λαχταράμε ακόμα περισσότερο.

  6. Μια βόλτα στα καταστήματα με το που θα ανανεώσουν τις συλλογές τους είναι ό,τι πρέπει για δούμε τι θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι.

  7. Μια συνάντηση με τους τους γονείς και τους παππούδες μας, την οικογένειά μας που τόσο μας έλειψαν και τους λείψαμε όλο αυτό το διάστημα.

  8. Ακόμα και για την επιστροφή στο γραφείο ή όπου εργαζόμαστε φτάσαμε στο σημείο να ανυπομονούμε αυτήν τη φορά.
  9. Η ώρα για να αποφασίσουμε πού θα πάμε διακοπές φέτος το καλοκαίρι έφτασε επίσης. Είναι καιρός να επιλέξουμε κάποιον προορισμό εντός Ελλάδας. Ιδιαίτερα φέτος που η χώρα μας θεωρείται από τους ασφαλέστερους προορισμούς στον κόσμο περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

  10. Μέχρι να έρθει όμως η ώρα των κανονικών διακοπών μας, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα για μια μονοήμερη εκδρομή σε κάποιον κοντινό προορισμό. Ιδανική είναι η μονοήμερη κρουαζιέρα της One Day Cruise, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε 3 αγαπημένα νησιά του Αργοσαρωνικού, ώστε να καταλάβουμε καλοκαίρι για τα καλά.

Ετικέτες: Μονοήμερη κρουαζιέρα, καραντίνα, κορωνοϊός, Αργοσαρωνικός