Μικρές κοντινές αποδράσεις | One Day Cruise

Μικρές κοντινές αποδράσεις εντός Αττικής μετά την άρση της καραντίνας

Υπάρχουν φορές που ακόμα και μικρές κοντινές αποδράσεις εντός έδρας αρκεί για να σας αναζωογονήσει και να ξεκουράσει το μυαλό σας. Η Αθήνα μπορεί να είναι ξανά μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων μια πολύβουη πόλη, αλλά οι επιλογές που έχετε για να αποδράσετε σε ένα πιο φυσικό περιβάλλον αμέτρητες.


Λίμνη Μαραθώνα


Απέχει περίπου 45 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Έχει συνδεθεί με τις παραλίες του Σχοινιά μιας και για να πάτε εκεί περνάτε από τη λίμνη. Και φυσικά με πρωινά καφεδάκια κάτω από τον ήλιο στην καφετέρια του φράγματος με θέα τη λίμνη. Δεν είναι όμως μόνο αυτά που μπορεί να κάνει κάποιος εκεί.

Η τοποθεσία θα σας ξεσηκώσει για περισσότερες δραστηριότητες κοντά στα ακίνητα νερά της τεχνητής λίμνης. Το φράγμα είναι ένα αξιοθέατο από μόνο του. Αν αγαπάτε την ποδηλασία, η λίμνη του Μαραθώνα προσφέρει καταπληκτικές διαδρομές μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Κάντε ποδήλατο στις όχθες της και κάντε τον γύρο της. Διαφορετικά, περπατήστε την για ναΛίμνη Μαραθώνα τη δείτε από όλες τις πλευρές. Τους λάτρεις του ζωικού βασιλείου η λίμνη δεν τους αφήνει παραπονεμένους. Μπορείτε να θαυμάσετε μια υπέροχη πανίδα και αν έχετε κυάλια, να παρακολουθήσετε από μακριά τους φτερωτούς της επισκέπτες.


Σούνιο


Απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Το Σούνιο είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς, ιδιαίτερα όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Αν δεν το έχετε επισκεφθεί, ανεβείτε στο ναό του Ποσειδώνα, κάντε διάλειμμα για έναν καφέ δίπλα στο ναό με θέα τη θάλασσα και επιλέξτε την παραλία του για μπάνιο.

Κοντά βρίσκονται επίσης τα Λεγραινά και η παραλία ΚΑΠΕ που μπορείτε να κάνετε κι εκεί τις βουτιές σας. Επίσης, μπορείτε να πάτε και μια βόλτα στο γραφικό λιμάνι του Λαυρίου.


Μονοήμερη κρουαζιέρα Αίγινα-Πόρος-‘Υδρα


Επιλέγοντάς την θα γυρίσετε όχι μόνο ένα, αλλά τρία νησιά μέσα σε μια μέρα. Το καράβι της μονοήμερης κρουαζιέρας της One Day Cruise σαλπάρει νωρίς το πρωί και σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από τα τρία αγαπημένα νησιά. Να περιηγηθείτε στα σοκάκια τους και να κολυμπήσετε στα νερά του Αργοσαρωνικού. Περνώντας μια ολόκληρη μέρα πάνω, δίπλα και μέσα στη θάλασσα, είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε σαν να είστε διακοπές.

Ετικέτες: Σούνιο, καραντίνα, Μονοήμερη κρουαζιέρα, αποδράσεις, Αττική, Λίμνη Μαραθώνα