4+1 λόγοι για κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό (Μέρος Α’) | One Day Cruise

4+1 λόγοι για κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό (Μέρος Α)

Όταν πρόκειται για μια μονοήμερη εκδρομή, πάντα υπάρχουν ξεχωριστές αφορμές για να την οργανώσετε. 4+1 λόγοι για κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό, για τους οποίους μια μονοήμερη κρουαζιέρα σε Ύδρα, Πόρο, Αίγινα θα μπορούσε να σας καλύψει απόλυτα.

Πρόταση γάμου

Σχεδιάζετε να ζητήσετε σε γάμο την αγαπημένη σας και ψάχνετε να βρείτε έναν πρωτότυπο τρόπο, ώστε η πρότασή σας να της μείνει αξέχαστη; Μπορείτε να πάτε μαζί μια μονοήμερη κρουαζιέρα επιλέγοντας μια διαδρομή της One Day Cruise. Δώστε της το μονόπετρο στην αρχή του ταξιδιού ή αφού περάσετε μια ολόκληρη μέρα μαζί, πάνω στο κρουαζιερόπλοιο, ενώ ο ήλιος δύει την ώρα της επιστροφής.

Ταξίδι του μέλιτος

Είστε νιόπαντροι αλλά οι συγκυρίες δεν σας επιτρέπουν να φύγετε έστω και για ένα ολιγοήμερο ταξίδι; Να είστε βέβαιοι ότι μια κρουαζιέρα της One Day Cruise μπορεί να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική. Μέσα σε μία μέρα θα επισκεφθείτε 3 νησιά, θα βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες και θα χορτάσετε θάλασσες και παραλίες. Σαν να ήσασταν σε κανονικό ταξίδι μέλιτος!

Τρεις γενιές δημιουργούν αναμνήσεις

Συνήθως μια οικογένεια ενώνεται γύρω από ένα όμορφο τραπέζι. Εναλλακτικά, πάρτε γονείς, παππούδες και παιδιά και βρεθείτε όλοι μαζί σε μια κρουαζιέρα. Σίγουρα θα μείνει σε όλους αξέχαστη και θα συσφίξει τους δεσμούς σας.

Γαμήλιο πάρτι

Αν μια μεγάλη δεξίωση που ακολουθεί μετά το μυστήριο δεν είναι του γούστου σας τότε σας έχουμε την ιδανική λύση! Επιλέξτε λίγους και καλούς και καλέστε τους σε μια μονοήμερη κρουαζιέρα για να γιορτάσετε τον γάμο σας. Πάρτε γονείς, κουμπάρους και λίγους εκλεκτούς φίλους και κόψτε την γαμήλια τούρτα σας εν πλω, με φόντο ένα αγαπημένο νησί του Αργοσαρωνικού. Επιλέγοντας ένα από τα ειδικά πακέτα γάμου όμως, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες υπηρεσίες. Όπως ειδικό στολισμό, φωτογράφηση, γαμήλια τούρτα μέχρι και βόλτα με γαϊδουράκι στην Ύδρα για τους νιόπαντρους!

Πάρτι για τη βάφτιση του παιδιού σας

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε αν βαφτίσατε μόλις το παιδάκι σας. Οργανώστε μια κρουαζιέρα με καλεσμένους τους νονούς, τους γονείς και τους φίλους σας για να γιορτάσετε την ονοματοδοσία του μικρού σας. Επιλέγοντας και πάλι ένα από τα ειδικά πακέτα της One Day Cruise μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μυστήριο στην Ύδρα, αφήνοντας την οργάνωση στο έμπειρο προσωπικό της One Day Cruise.

Ετικέτες: εορτασμός, Μονοήμερη κρουαζιέρα, One Day Cruise, Πάρτυ, Μονοήμερη