4+1 λόγοι για κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό (Μέρος Β) | One Day Cruise

4+1 λόγοι για κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό (Μέρος Β)

Ψάχνετε αφορμή για μια μονοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού; Εδώ θα βρείτε μερικές καλές ιδέες για να την πραγματοποιήσετε. Ξεκινάμε λοιπόν... 4+1 λόγοι για κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό!

Προαγωγή

Δεν είναι και λίγο να πάρει κανείς προαγωγή, επομένως θα πρέπει πάντα να γιορτάζεται. Εξάλλου δεν είναι κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα! Γιορτάστε λοιπόν τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα σας με τους αγαπημένους σας συγγενείς και φίλους. Καλέστε τους να περάσετε μαζί μια μέρα σε Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.

Bachelor

Οι ιδέες για ένα bachelor πάρτι έχουν χάσει πια την πρωτοτυπία τους κι έτσι όλοι καταλήγουν λίγο πολύ στα τετριμμένα. Είτε είστε η νύφη είτε ο γαμπρός είτε ο καλός εκείνος φίλος που ανέλαβε να οργανώσει το bachelor των μελλόνυμφων, αλλά δεν ξέρει τι ακριβώς να κάνει, η One Day Cruise είναι εδώ και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία πριν τη μεγάλη μέρα.

Πάρτι γενεθλίων

Καλέστε τους φίλους και τους αγαπημένους σας για να ευχηθούν τα «χρόνια πολλά» σε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Τι πιο πρωτότυπο; Σβήστε τα κεράκια σας εν πλω μέσα στη μέση του Αργοσαρωνικού. Απολαύστε το μπάνιο σας σε Ύδρα, Πόρο και Αίγινα, ώστε τα φετινά σας γενέθλια να σας μείνουν αξέχαστα. Επιλέγοντας την ειδική υπηρεσία για πάρτι γενεθλίων, μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας τούρτα, φαγητό, διακόσμηση. Μέχρι και animater για να διασκεδάσει και να κρατήσει απασχολημένα τα παιδιά σας.

Τέλος εξεταστικής ή αποφοίτηση

Μια περίοδος-σταθμός έφτασε στο τέλος της. Είτε πρόκειται για το τέλος μιας δύσκολης εξεταστικής περιόδου είτε για την αποφοίτησή σας από το Πανεπιστήμιο, έχετε κάθε λόγο να γιορτάσετε ανέμελα. Πριν φύγετε λοιπόν επίσημα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, πάρτε μια γεύση από Πόρο, Ύδρα και Αίγινα για να αποχαιρετίσετε προσωρινά ή μόνιμα τη φοιτητική ζωή.

Συνταξιοδότηση

Άλλη μία σημαντική στιγμή που αξίζει να γιορτάσετε. Μετά από τόσες δεκαετίες, ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής μακριά από το εργασιακό άγχος. Σε πολλούς η συνταξιοδότηση προκαλεί μια μικρή μελαγχολία. Κάντε την αρχή με μια κρουαζιέρα της One Day Cruise και υποσχεθείτε στον εαυτό σας περισσότερα ταξίδια από δω και στο εξής.

Ετικέτες: Μονοήμερη κρουαζιέρα, Bachelor