Πώς περνάει η ώρα πάνω στο κρουαζιερόπλοιο

Είναι αλήθεια πως μια κρουαζιέρα δεν είναι για όλους ευχάριστη. Κάποιοι απολαμβάνουν τις ώρες που περνούν πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Όμως κάποιοι άλλοι δε βλέπουν την ώρα να πιάσουν λιμάνι!

Επιλέγοντας μια κρουαζιέρα της One Day Cruise το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθείτε ούτε λεπτό. 

Καταστρώματα & δραστηριότητες πάνω στο κρουαζιερόπλοιο

Μπορείτε να περιπλανηθείτε στα καταστρώματα του πλοίου σε όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

2ο κατάστρωμα

Ξεκινώντας το πρωί από το μεσαίο επίπεδο, απολαύστε ένα πλούσιο πρωινό. Δοκιμάστε νέες γεύσεις, τον αγαπημένο σας καφέ ή ένα κοκτέιλ αργότερα κατά το ταξίδι της επιστροφής. Στον ίδιο χώρο θα μπορέσετε να συνδεθείτε και στο διαδίκτυο αν θέλετε να ασχοληθείτε με το κινητό, το τάμπλετ ή το λάπτοπ σας.

Στο 2ο κατάστρωμα, έχετε την ευκαιρία να περάσετε αρκετή ώρα εκεί κάνοντας τις αφορολόγητες αγορές σας στο κατάστημα του πλοίου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ για εσάς ή για τους αγαπημένους σας. Στο κεντρικό κατάστρωμα θα βρείτε επίσης, μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα από τα νησιά του Αργοσαρωνικού που θα επισκεφθείτε. Όπως φιστίκια Αιγίνης, βότανα, τσάι και χειροποίητα σαπούνια.

3ο κατάστρωμα

Όταν τελειώσετε τα ψώνια σας, μπορείτε να ανεβείτε στο τελευταίο κατάστρωμα. Εκεί απολαύστε απλώς τον ήλιο και τη θάλασσα. Συνοδεύστε τη χλάρωση με έναν καφέ ή ένα κοκτέιλ από το μπαρ και την καλή σας παρέα, ενώ το πλοίο θα κατευθύνεται σε έναν από τους προορισμούς του.

Στο ίδιο κατάστρωμα θα επιστρέψετε το απόγευμα. Λίγη ώρα πριν δύσει ο ήλιος τους καλοκαιρινούς μήνες μαζευόμαστε για χορό και διασκέδαση με τη ζωντανή ορχήστρα του κρουαζιερόπλοιου.

1ο κατάστρωμα

Τέλος, θα περάσετε σίγουρα και από το χαμηλότερο επίπεδο όπου βρίσκεται η κεντρική τραπεζαρία, στην οποία σερβίρεται ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα.

Το καλό με τη μονοήμερη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό είναι ότι οι μεταβάσεις από το ένα νησί στο άλλο δε διαρκούν πολύ. Έτσι η ώρα πάνω στο κρουαζιερόπλοιο κυλάει γρήγορα και δεν προλαβαίνετε να βαρεθείτε! Κάθε μετάβαση είναι σαν ένα ξεχωριστό, μικρό ταξίδι που δίνει αυτή την πολυπόθητη αίσθηση ότι φεύγετε διακοπές με καράβι σε κάποιο μακρινό νησί. Ακόμα κι ας είστε μόλις λίγη ώρα μακριά από την Αθήνα!

Ετικέτες: Μονοήμερη, Μονοήμερη κρουαζιέρα, πλοίο