Πώς θα οργανώσετε την κρουαζιέρα σας; | One Day Cruise

Πώς θα οργανώσετε την κρουαζιέρα σας;

Διακοπές και κρουαζιέρα συνδυάζονται άψογα για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία. Αρκεί να την οργανώσετε προσεκτικά εκ των προτέρων, ακόμα κι αν πρόκειται για μια μονοήμερη κρουαζιέρα με την One Day Cruise. Πώς θα οργανώσετε την κρουαζιέρα σας; Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Επιλέξτε την κρουαζιέρα σας

Η One Day Cruise σας προσφέρει αρκετές εναλλακτικές για να επιλέξετε την κατάλληλη κρουαζιέρα για εσάς. Μπορεί να είναι η κλασική, η πανοραμική ή η εκδρομή για μπάνιο. Όποια και να επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα νησιά του Αργοσαρωνικού, Ύδρα, Πόρο και Αίγινα με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και στο κατάστρωμα ή να χαλαρώσετε εν πλω.

Επιλέξτε την κατάλληλη χρονική στιγμή

Ιδανική περίοδος για να επιλέξετε να κάνετε την κρουαζιέρα σας θεωρείται η εποχή ανάμεσα σε Απρίλιο έως Οκτώβριο. Ο καιρός είναι καλός, καλοκαιρινός τους περισσότερους μήνες, που σημαίνει ότι δεν θα συναντήσετε απρόοπτα με βροχές και κακοκαιρία. Επίσης, η μέρα διαρκεί περισσότερο, αν και τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο έχει ήδη μικρύνει αισθητά.

Οργανώστε τον προϋπολογισμό σας

Πέρα από το εισιτήριό σας δεν θα ξοδέψετε πολλά. Εκτός αν θελήσετε να περιπλανηθείτε στα νησιά, να πάτε για φαγητό σε ένα ακριβό εστιατόριο και να κάνετε ψώνια ή να αγοράσετε σουβενίρ. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την κρουαζιέρα που θα επιλέξετε και το τι αυτή περιλαμβάνει στο εισιτήριο. Πάντα υπάρχει τρόπος να ξοδέψει κανείς περισσότερα αν το θέλει. Βρείτε μια κρουαζιέρα που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και υπολογίστε τα έξοδα σύμφωνα με την παρέα σας. Επίσης, υπολογίστε χρήματα για κάποια έκτακτα έξοδα που ίσως χρειαστεί να γίνουν, όπως και τα έξοδα για να πάτε και να φύγετε από το σημείο αναχώρησης του πλοίου.

Βάλτε στο σχέδιο και τα παιδιά σας

Ανάλογα με την ηλικία τους, ρωτήστε τα πώς τους φαίνεται η ιδέα μιας μονοήμερης κρουαζιέρας στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Να είστε βέβαιοι ότι θα ενθουσιαστούν. Για να τους το κάνετε ακόμα καλύτερο, προτείνετε να πάρετε και φίλους τους μαζί. Είναι βέβαιο ότι έτσι θα διασκεδάσουν περισσότερο εν πλω, αλλά και κατά την παραμονή σας στα νησιά. Μια κρουαζιέρα ισοδυναμεί πάντα με διακοπές και σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να περάσει καλά όλη η οικογένεια.

Αποφασίστε τι ρούχα θα πάρετε μαζί σας

Τους καλοκαιρινούς μήνες τα πράγματα είναι εύκολα. Υπολογίστε τα ρούχα που θα φοράτε συν την τσάντα με τα πράγματα της θάλασσας, ίσως μια αλλαξιά και ένα ελαφρύ μπουφανάκι για την επιστροφή. Για οποιαδήποτε άλλη εποχή που ο καιρός δεν είναι σταθερός, θα χρειαστείτε 1-2 ρούχα παραπάνω.

Ετικέτες: Μονοήμερη κρουαζιέρα, κρουαζιέρα με παιδιά, κρουαζιέρα