Το 2022 έφτασε στο τέλος του | One Day Cruise

Το 2022 έφτασε στο τέλος του!

Το 2022 έφτασε στο τέλος και μας αφήει τη γνωστή γλυκόπικρη γεύση στα χείλη. Αναμνήσεις που ανακαλούμε άλλοτε με νοσταλγία και άλλοτε με δάκρυα στα μάτια. Διότι 365 μέρες δε μπορεί ποτέ να περάσουν χωρίς να μας αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή και το μυαλό. Για άλλους αυτή η χρονιά μπορεί να σηματοδοτείται από σημαντικές προσωπικές ή επαγγελματικές στιγμές, ενώ τα θέματα υγείας και τα οικονομικά είναι αυτά που λίγο πολύ όλοι έπρεπε να αντιμετωπίσουν με υπομονή και αισιοδοξία.

Η προσμονή του νέου έτους δίνει τη δύναμη να ξαναγεμίσουν οι μπαταρίες και νέα σχέδια να απλωθούν μπροστά μας. Όνειρα και στόχοι που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα... Αρκεί να προσπαθήσουμε!

Τι έχει για εσάς σημασία;

Οικογένεια

Για τους περισσότερους ο απολογισμός μιας χρονιάς που φεύγει αφήνει μια αίσθηση μελαγχολίας. Όχι για όσα προλάβαμε να κάνουμε αλλά περισσότερο για όσα παραμελήσαμε. Και όταν αφήσαμε την οικογένειά μας να έρθει κάποιες φορές σε δεύτερη μοίρα τότε οφείλουμε να δώσουμε υπόσχεση στον εαυτό μας ότι θα προσπαθήσουμε να περάσουμε λίγο περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας. Τουλάχιστον τις μέρες που έρχονται!

Επαγγελματικά

Αν ανήκετε στους καριερίστες, σε αυτούς που τώρα ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία ή σε εκείνους που ήρθε η ώρα να αλλάξουν επαγγελματική πορεία, τότε η νέα χρονιά μάλλον σας βρίσκει ανάμεσα σε βιογραφικά, αγγελίες και ένα laptop στο χέρι. Το άγχος της επαγγελματικής αποκατάστασης παραμένει μεγάλο ανεξάρτητα την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τις κατακτήσεις σας. Εμείς ευχόμαστε να κάνετε το χόμπυ σας εργασία και οι κόποι σας να ανταμοιφθούν άμεσα!

Καλοπέραση

Ανάμεσά μας υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν να βρίσκουν τον τρόπο και να δημιουργούν τις συνθήκες ώστε να περνούν καλά. Το 2022 έφτασε στο τέλος  και η αρχή του νεου έτους πιθανότατα τους έχει δημιουργήσει την ανάγκη για να οργανώσουν τις περιπέτειες που θέλουν να ζήσουν αυτή τη χρονιά, με μικρή ή μεγάλη παρέα στο πλάι τους. Εμείς έχουμε απλά να προτείνουμε τη μονοήμερη κρουαζιέρα της One Day Cruise, που μέσα σε λίγες ώρες σας δίνει τη δυνατότητα να επισκευτείτε 3 νησιά του Αργοσαρωνικού (Αίγινα, Ύδρα, Πόρος) ενώ οι ώρες πάνω στα πλοία του στόλου μας σας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις!

Ετικέτες: ευχές, όνειρα, στόχοι, 2023, 2022