Πρωτομαγιά με τη μονοήμερη κρουαζιέρα της One Day Cruise

Πρωτομαγιά με τη μονοήμερη κρουαζιέρα της One Day Cruise

Για τους εκδρομείς της τελευταίας στιγμής αλλά και για όσους δεν κατάφεραν να κλείσουν κάποια τριήμερη απόδραση για κάπου μακριά για την Πρωτομαγιά, η One Day Cruise μπορεί να τους αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Αν είστε και εσείς ανάμεσα σε αυτούς, προλαβαίνετε να κλείσετε τη θέση σας για μια μονοήμερη κρουαζιέρα σε Ύδρα, Πόρο και Αίγινα με το κρουαζιερόπλοιο της One Day Cruise για να “πιάσετε το Μάη” εν πλω με πολλές εορταστικές εκπλήξεις στο κατάστρωμα!

Τι να περιμένετε από την κρουαζιέρα

Θα αναχωρήσετε νωρίς το πρωί με το κρουαζιερόπλοιο ώστε να έχετε άφθονο χρόνο και για τα τρία νησιά. Πρώτη στάση στην Ύδρα, για να κάνετε τις βόλτες σας γύρω από το λιμάνι και να επισκεφθείτε κάποιο από τα αξιοθέατα του νησιού. Μπορείτε να κάνετε ένα μπάνιο στη Σπηλιά ή λίγο πιο δίπλα στην Υδρονέτα. Και οι δύο παραλίες βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του λιμανιού και προσφέρονται για απολαυστικά μακροβούτια. Στην Ύδρα θα δείτε τους ντόπιους να πλέκουν το παραδοσιακό στεφάνι της Πρωτομαγιάς επιλέγοντας τα πιο εντυπωσιακά λουλούδια του τόπου τους. Μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς το στεφάνι σας φέτος με λουλούδια από την Ύδρα δίνοντας στο σπίτι σας νησιώτικο αέρα!

 Επόμενος σταθμός της One Day Cruise είναι ο Πόρος. Ο χρόνος που θα περάσετε στο νησί αρκεί για μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της χώρας με τα αρχοντικά και τα μαγαζάκια που όλα κρύβουν μικρές εκπλήξεις στο εσωτερικό τους. Προλαβαίνετε ακόμα να ανεβείτε στον Πύργο του Ρολογιού, να ψωνίσετε νοστιμότατα αμυγδαλωτά, να πάρετε τα λουλούδια και τα στεφάνια σας, αλλά και να κάνετε τη βουτιά σας στην ήρεμη παραλία δίπλα στο λιμάνι.

 Τελευταίος σταθμός της μονοήμερης κρουαζιέρας είναι η Αίγινα που υποδέχεται ανθοστόλιστη την Πρωτομαγιά κάθε χρόνο. Συνήθως η Αίγινα είναι γεμάτη κόσμο την Πρωτομαγιά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πετύχετε και κάποια από τις σχετικές εορταστικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο νησί. Ολόκληρη η Αίγινα είναι γεμάτη πολύχρωμα λουλούδια και αγριολούλουδα για να φτιάξετε ένα πρωτότυπο στεφάνι. Κατά τα άλλα, προλαβαίνετε να κάνετε μια μεγάλη βόλτα στα καλντερίμια και τα σοκάκια της πόλης με τα νεοκλασικά κτήρια επιλέγοντας την παραδοσιακή άμαξα. Πριν επιβιβαστείτε στο κρουαζιερόπλοιο για την επιστροφή στην Αθήνα, απολαύστε τον καφέ σας λίγο πριν δύσει ο ήλιος σε μια από τις καφετέριες της παραλιακής οδού.

Ετικέτες: πρωτομαγιά, αιγαίο, τελευταία στιγμή