ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΗΣ ONE DAY CRUISE | One Day Cruise

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΗΣ ONE DAY CRUISE

Οι κρουαζιέρες αποτελούν έναν κλασικό, δοκιμασμένο τρόπο διακοπών πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Πολυήμερη, ολιγοήμερη ακόμα και ημερήσια, μια κρουαζιέρα μπορεί να μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία για τον λόγο ότι περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας εν πλω. Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε πολλά νέα μέρη. Είτε έχετε ταξιδέψει με κρουαζιερόπλοιο είτε σχεδιάζετε να το κάνετε για πρώτη φορά, να είστε βέβαιοι ότι θα το ξανακάνετε. Εδώ θα βρείτε όλους τους λόγους για να επιλέξετε τη μονοήμερη κρουαζιέρα της One Day Cruise και να γνωρίσετε σε μια μέρα τρία νησιά του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα.

1. Θα επισκεφθείτε διαφορετικά μέρη μέσα σε μια μέρα 

Είναι δελεαστικό το ότι μέσα σε 12 περίπου ώρες που διαρκεί η κρουαζιέρα της One Day Cruise θα σταματήσετε σε τρία νησιά που ίσως να μην μπορούσατε να επισκεφτείτε διαφορετικά. Θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από την Ύδρα, το λιμάνι του Πόρου και της Αίγινας, να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα,  βόλτα, να βγάλετε τις φωτογραφίες σας, να πιείτε τον καφέ σας. Θα αφήσετε το πλήρωμα του πλοίου να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία.

2. Η κρουαζιέρα είναι ταξίδι για κάθε τσέπη

Στο άκουσμα της λέξης “κρουαζιέρα” μπορεί να σκέφτεστε αμέσως πως πρόκειται για κάτι πολύ ακριβό, προσιτό μόνο σε ανθρώπους με μεγάλη οικονομική άνεση. Η κρουαζιέρα της One Day Cruise είναι από τις λίγες κρουαζιέρες που απευθύνεται σε όλους λόγω της πολύ οικονομικής τιμής της. Με μια μικρή έρευνα θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

3. Δε χρειάζεται να οργανώσετε τίποτα

Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να κλείσετε τα εισιτήριά σας και να είστε στην ώρα σας στο σημείο αναχώρησης του πλοίου. Στο κρουαζιερόπλοιο θα τα βρείτε όλα έτοιμα. Δεν θα χρειαστεί να αγχωθείτε για τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις στα νησιά, το φαγητό σας ή την επιστροφή στην Αθήνα.

4. Είναι ιδανική για όλη την οικογένεια

Αν έχετε μικρά παιδιά ίσως οι διακοπές να σας προκαλούν πονοκέφαλο. Μια οικογένεια μπορεί να δυσκολεύεται να επιλέξει το ιδανικό είδος διακοπών ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Στο κρουαζιερόπλοιο της One Day Cruise όμως μπορούν να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Αφήσετε τα παιδιά σας να απασχοληθούν με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες εν πλω περνώντας πολλές ώρες χωρίς να γκρινιάξουν ή να βαρεθούν. Έτσι και αυτά θα είναι χαρούμενα και εσείς θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ημερήσιο ταξίδι.

5. Θα έχετε εξασφαλισμένα τα γεύματα της ημέρας

Ανεξάρτητα από το πακέτο της One Day Cruise που θα επιλέξετε, θα έχετε εξασφαλίσει πλήρη γεύματα για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μέχρι να επιστρέψετε στην Αθήνα. Το φαγητό στο κρουαζιερόπλοιο της One Day Cruise θα σας μείνει αξέχαστο. Πλούσιοι μπουφέδες με αμέτρητες ποιοτικές επιλογές και άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό. Τα γεύματα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, επομένως θα είναι πιο εύκολο να υπολογίσετε τα υπόλοιπα χρήματα που θα έχετε μαζί σας.

6. Θα διασκεδάσετε εν πλω

Στην κρουαζιέρα της One Day Cruise δεν θα προλάβετε να βαρεθείτε ούτε στιγμή. Ιδιαίτερα κατά το ταξίδι της επιστροφής που η ορχήστρα αναλαμβάνει τη διασκέδασή σας, θα μπορέσετε να κλείσετε την ημέρα με τραγούδι, χορό και κοκτέιλ στο κατάστρωμα!

7. Θα κάνετε νέες γνωριμίες

Στα ταξίδια μπορεί να γνωρίσει κανείς ενδιαφέροντες ανθρώπους που μπορεί να μη γνώριζε διαφορετικά. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με Έλληνες ή ξένους, ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας. Πάντα τέτοιες γνωριμίες είναι χρήσιμες, καθώς μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντες και τον φιλικό κύκλο σας.

Ετικέτες: κρουαζιέρα, Μονοήμερη κρουαζιέρα, κρουαζιέρα με παιδιά, οικογενειακές διακοπές