6 λόγοι για μονοήμερη κρουαζιέρα από την Αθήνα | One Day Cruise

6 λόγοι για μονοήμερη κρουαζιέρα από την Αθήνα

Για κάποιον που επισκέφτεται 1η φορά την Αθήνα τα αξιοθέατα που μπορεί να δει καθώς και οι δραστηριότητες είναι ποικίλες. Εάν είστε διακοπές στην Αθήνα, πιθανότατα έχετε κάνει ήδη την έρευνά σας και έχετε αποφασίσει πώς θα περάσετε το χρόνο σας. Όμως μην παραλείψετε και μια ημερήσια εκδρομή από την Αθήνα στα ελληνικά νησιά. Αν δε μπορείτε να διαλέξετε τότε η καλύτερη επιλογή είναι μια μονοήμερη κρουαζιέρα με την One Day Cruise που θα σας ταξιδέψει σε 3 νησιά: Ύδρα, Πόρο και Αίγινα. Εδώ οι 6 λόγοι για μονοήμερη κρουαζιέρα από την Αθήνα!

 

  1. Βγείτε στα «ανοιχτά»

Η Ύδρα, ο Πόρος και η Αίγινα, το καθένα με τη δική του ιστορία και ομορφιά θα σας υποδεχτούν και θα σας χαρίσουν τη μοναδική εμπειρία της ζωής στα Ελληνικά νησιά.  Γιατί να μείνετε μόνο στην Αθήνα όταν μπορείτε σε λιγότερο από 24 ώρες να επισκευθείτε τα 3 πανέμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού; Απολαύστε τη θάλασσα και ατενίστε τον ορίζοντα. Γεμίστε με καθαρό αέρα και νιώστε ελεύθεροι!

 

  1. Ζήστε σαν «ντόπιος»

Περπατήστε στα γραφικά δρομάκια των Ελληνικών νησιών και ανακαλύψτε τις ομορφιές τους. Μπορείτε να καθίσετε για φαγητό σε κάποιο τοπικό ταβερνάκι και να γευτείτε τους τοπικούς μεζέδες ή να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού.

 

  1. Αφήστε το «προγραμματισμό» στην άκρη

Από τη στιγμή που θα ανεβείτε στο πλοίο δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Ταξιδεύετε με ασφάλεια σε 3 πανέμορφους προορισμούς. Το πλήρωμα της One Day Cruise μπορεί να σας καθοδηγήσει ώστε να είστε σίγουροι ότι θα δείτε όλα όσα πρέπει στην 1η σας επίσκεψη στην Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα. Δε χάνετε χρόνο ούτε για μετακινήσεις αλλά ούτε και για μελέτη ταξιδιωτικών οδηγών. Μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε μία από τις εκδρομές (κλασική εκδρομή, πανοραμική εκδρομή, εκδρομή για μπάνιο), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.

 

  1. «Φιλικό» προς τα παιδιά και όλη την οικογένεια

Στις διακοπές δημιουργούμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Όμως πολλές φορές προγραμματισμός και παιδιά πολλές φορές δυσκολεύονται να συμβαδίσουν. Η μονοήμερη κρουαζιέρα της One Day Cruise είναι η ιδανική επιλογή αν έχετε παιδιά. Θα γεμίσετε τη μέρα σας χωρίς να κουραστούν ή να βαρεθούν, αφού η γρήγορη εναλλαγή προορισμών θα τα συναρπάσει! Το ίδιο ισχύει για όλες τις ηλικίες που το πολύωρο περπάτημα δεν αποτελεί την καλύτερη προτίμηση!

 

  1. Δημιουργία νέων φίλων

Εκμεταλλευτείτε το χρόνο που θα περάσετε πάνω στο πλοίο για να γνωρίσετε τους συνταξιδιώτες σας. Από πού έρχονται και πού προτίθενται να περάσουν τις μέρες των διακοπών τους; Άλλοι Έλληνες και άλλοι από διάφορα μέρη της Γης σίγουρα θα έχουν κάτι ενδιαφέρον να σας πουν! Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και κουλτούρες και γιατί όχι να γίνετε φίλοι!

 

  1. Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στο πλοίο

Το ταξίδι με την One Day Cruise είναι πάντα μια μοναδική περιπέτεια! Ακούστε ζωντανή Ελληνική μουσική, χορέψτε στους ρυθμούς της. Γευτείτε απολαύστε τα Ελληνικά εδέσματα που μαγειρεύονται ειδικά για εσάς. Κάντε τα ψώνια σας αφορολόγητα. Ζητήστε όσες πληροφορίες χρειάζεστε από το πλήρωμα, που πάντα είναι στη διάθεσή σας!

 

Αν δεν σας έπεισαν οι 6 λόγοι για μονοήμερη κρουαζιέρα από την Αθήνα, τότε σας προκαλούμε να το δοκιμάσετε και να προσπαθήσετε να μας διαψεύσετε!

Ετικέτες: One Day Cruise, οικογένεια, διακοπές με παιδιά