Ένα διαφορετικό γαμήλιο party | One Day Cruise

Ένα διαφορετικό γαμήλιο party

Πρόταση γάμου: έγινε!

Ανακοίνωση σε γονεις, φίλους και συγγενείς: έγινε!

Κλείσιμο εκκλησίας: έγινε!

Νυφικό, ανθοδέσμη και κουστούμι: έγινε!

Τι όμως θα κάνει αυτή τη μοναδική για εσάς μέρα εξίσου ξεχωριστή για τους αγαπημένους καλεσμένους σας; Θέλετε η δεξίωση του γάμου σας να είναι πρωτότυπη. Αλλά ταυτόχρονα να είστε σίγουροι ότι όλα είναι μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε τίποτα να μη χαλάσει τη διάθεσή σας. Έχετε σκεφτεί να κάνετε ένα διαφορετικό γαμήλιο πάρτυ πάνω στο κρουαζιερόπλοιο της One Day Cruise;

Σίγουρα είναι πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτείτε και στην πραγματικότητα το άγχος της διοργάνωσης είναι μεγάλο για τους μελλόνυμφους. Ζητήστε λοιπόν από την One Day Cruise να οργανώσει για εσάς την τέλεια εμπειρία γαμήλιου party εν πλω! Ειδικά για εσάς διαμορφωμένη κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Μπουφές με εκλεκτά εδέσματα, ζωντανή ελληνική μουσική και δυνατότητα πληθώρας άλλων δραστηριοτήτων πάνω στο πλοίο για να διαλέξετε τι ταιριάζει σε εσάς. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι σας σίγουρα θα εκτιμήσουν την περιποίηση από το πλήρωμά μας και η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη.

Αλλά κι εσείς θα έχετε να θυμάστε και να αναπολείτε αυτή τη μέρα! Τι πιο όμορφο από ένα γαμήλιο αλμπουμ γεμάτο εικόνες από τους αγαπημένους σας με φόντο τα ελληνικά νησιά; Η Ύδρα, ο Πόρος και η Αίγινα αποτελούν από μόνα τους το ιδανικό φόντο για μια ρομαντική φωτογράφηση με το ταίρι σας. Τον καμβά θα πλαισιώνουν όλοι όσοι σας αγαπούν και μοιράζονται μαζί σας αυτή τη μοναδική ανάμνηση!

Η One Day Cruise εγγυάται για την ομαλή έκβαση για ένα πολύ διαφορετικό γαμήλιο party. Εσείς δε χρειάζεται να αγχωθείτε. Αντ' αυτού απολαύστε τη μέρα σας πάνω αλλά και κάτω από το πλοίο.

Μια ακόμη ιδέα:

Αλλά ακόμη και αν δεν είστε τόσο θαρραλέοι για μια τόσο ιδιαίτερη γαμήλια δεξίωση, η μονοήμερη κρουαζιέρα της one Day Cruise θα μπορούσε να αποτελέσει το δώρο σας στους κουμπάρους σας!

Ετικέτες: γάμος, γαμήλιο party, δεξίωση γάμου, One Day Cruise