Μονοήμερη κρουαζιέρα με παιδιά – Τι πρέπει να προσέξετε; | One Day Cruise

Μονοήμερη κρουαζιέρα με παιδιά – Τι πρέπει να προσέξετε;

Ακόμα και μια μονοήμερη εκδρομή μπορεί να μετατραπεί σε ολόκληρη εκστρατεία προετοιμασίας όταν σε αυτήν συμμετέχουν μικρά παιδιά. Κι αυτό επειδή ως γονείς, θα πρέπει να προβλέψετε όλα όσα μπορεί να χρειαστούν τα αγγελούδια σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εδώ θα διαβάσετε όλα όσα θα χρειαστείτε σε μια μονοήμερη κρουαζιέρα της One Day Cruise στα νησιά του Αργοσαρωνικού με τα παιδιά σας για να κυλήσει η μέρα σας χωρίς απρόοπτα.

Μια αλλαξιά ρούχα

Τα παιδιά τρέχουν, παίζουν, μπορεί να λερωθούν. Επομένως μια αλλαξιά ρούχα είναι πάντα απαραίτητη όταν πρόκειται να περάσετε πολλές ώρες μακριά από το σπίτι. Μια τσάντα με ένα παντελόνι ή μια φόρμα, μια μπλούζα, ένα φούτερ, ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, κάλτσες και ίσως και ένα δεύτερο μπουφάν, αν κάνει κρύο, είναι απαραίτητη. Σε γενικές γραμμές έχετε στο νου σας πως για ό,τι φοράει το παιδί χρειάζεται να έχετε ένα αντίστοιχο κομμάτι εφεδρικό. Το καλοκαίρι τα πράγματα είναι πιο εύκολα και τα ρούχα λιγότερα. Όμως και πάλι ένα ελαφρύ μπουφανάκι, ακόμα και μια κουβέρτα για τις απογευματινές ώρες της επιστροφής στο πλοίο ίσως να μην πάνε χαμένα.

Υγιεινά σνακ

Αν και στο πλοίο της One Day Cruise μπορείτε να βρείτε τα πάντα από φαγητό, είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας τα αγαπημένα σνακ των παιδιών σας. Μπορεί να είναι μια μπάρα δημητριακών, ένας χυμός φρούτων, ένα πακέτο κράκερ, ρυζογκοφρέτες, ξηροί καρποί ή λίγα φρούτα. Φροντίστε ό,τι πάρετε μαζί σας να μην αλλοιώνεται στην τσάντα σας. Επίσης, καλό είναι τα σνακ των παιδιών να μην περιέχουν ζάχαρη, αρώματα και συντηρητικά και να είναι χορταστικά, ώστε να μη σας ζητούν συνεχώς φαγητό.

Ένα θερμός με νερό

Για να μην ψάχνετε νερό ανά πάσα στιγμή πάρτε μαζί σας το θερμός του παιδιού σας. Φυσικά και μπορείτε να βρείτε νερό πάνω στο κρουαζιερόπλοιο. Όμως, ενώ κάνετε τη βόλτα σας, ίσως βρεθείτε σε σημείο που να μην μπορείτε να βρείτε εύκολα εμφιαλωμένο νερό.

Μίνι φαρμακείο

Για να μην εξελιχθεί σε περιπέτεια μια μονοήμερη εκδρομή με τα παιδιά, έχετε μαζί σας ένα μικρό φαρμακείο για ώρα ανάγκης. Ένα πακέτο με τσιρότα, αντικουνουπικό και αντηλιακό, αμμωνία για τα τσιμπήματα, γάζες, ένα παυσίπονο, χαρτομάντιλα και υγρά αντισηπτικά μαντηλάκια δεν είναι περιττά. Και μακάρι να μη χρειαστούν καθόλου!

Παιχνίδια

Φυσικά και δεν μπορείτε να πάρετε όλα τα παιχνίδια των παιδιών μαζί σας για μια μέρα. Όμως, ένα μικρό παιχνίδι, ένα βιβλίο ή ένα μπλοκ ζωγραφικής με λίγα χρώματα θα απασχολήσουν ευχάριστα και δημιουργικά τα παιδιά σας πάνω στο πλοίο.

Ετικέτες: Μονοήμερη κρουαζιέρα, οικογένεια, οικογενειαές διακοπές, διακοπές με παιδιά, κρουαζιέρα με παιδιά, One Day Cruise