Ένα υπέροχο γαμήλιο δώρο | One Day Cruise

One Day Cruise στον Αργοσαρωνικό: Ένα υπέροχο γαμήλιο δώρο

Αν παντρεύονται οι φίλοι σας και δεν ξέρετε τι δώρο να τους κάνετε, δοκιμάστε να πρωτοτυπήσετε. Πριν καταλήξετε σε κάποια οικιακή συσκευή, στην άχαρη λίστα γάμου ή στο κλασικό φακελάκι με μετρητά, σκεφτείτε την επιλογή της κρουαζιέρας. Το πιο πρωτότυπο γαμήλιο δώρο που ελάχιστοι θα σκεφτούν είναι μια μονοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού με την One Day Cruise. Παρακάτω σας εξηγούμε τους λόγους.Είναι πρωτότυπο

Τον πρώτο λόγο σας τον αποκαλύψαμε ήδη. Πόσοι πιστεύετε θα σκεφτούν να πρωτοτυπήσουν στο δώρο τους; Οι περισσότεροι βολεύονται με τη λίστα γάμου – γι’ αυτό άλλωστε έχει δημιουργηθεί – ή με ένα φακελάκι που περιλαμβάνει ένα χρηματικό ποσό. Αν καταλήξετε σε μια οικιακή συσκευή, θα ξοδευτείτε άδικα. Πλέον τα νέα ζευγάρια έχουν ήδη εξοπλίσει το σπίτι τους πριν το γάμο. Αν θέλετε να ξεχωρίσετε ανάμεσα στους καλεσμένους, προπληρώστε δύο εισιτήρια για μια μονοήμερη κρουαζιέρα με την One Day Cruise. Οι νεόνυμφοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάνε όποτε θέλουν. Επιπλέον μέσα σε μια μέρα θα επισκεφθούν την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα.

 

Είναι οικονομικό

Η αλήθεια είναι ότι αν αποφασίσετε να δώσετε φακελάκι με χρήματα ή να συμμετέχετε στη λίστα γάμου, θα ξοδέψετε περισσότερα. Μια μονοήμερη κρουαζιέρα για δύο στον Αργοσαρωνικό είναι πολύ πιο οικονομική από οποιοδήποτε άλλο γαμήλιο δώρο. Ανάλογα με τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε, μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό πακέτο ανάμεσα σε αυτά που προσφέρει η One Day Cruise.

 

Μπορεί να αντικαταστήσει το ταξίδι του μέλιτος

Για οικονομικούς λόγους, σήμερα όλο και λιγότερα τα ζευγάρια έχουν τη δυνατότητα να πάνε το ταξίδι του μέλιτος. Μια μονοήμερη κρουαζιέρα λοιπόν, θα μπορούσε να αντικαταστήσει αυτό το ταξίδι. Ακόμα κι αν δεν αγαπούν πολύ τις κρουαζιέρες ή δεν μπορούν να απομακρυνθούν από τις υποχρεώσεις τους, μια μονοήμερη εκδρομή πάντα μπορούν να την κάνουν. Έτσι οι νεόνυμφοι φίλοι σας θα νιώσουν ότι βρίσκονται σε διακοπές και μάλιστα με τα έξοδά τους πληρωμένα!

Ετικέτες: One Day Cruise, Μονοήμερη κρουαζιέρα, γάμος, γαμήλιο δώρο