Το ηλιοβασίλεμα στο κατάστρωμα της One Day Cruise

ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ONE DAY CRUISE

Για πολλούς το ηλιοβασίλεμα είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας. Ένα ήρεμο και συνάμα απολαυστικό ταξίδι, όπως είναι η μονοήμερη κρουαζιέρα της One Day Cruise, δίνει την ευκαιρία σε όσους την επιλέξουν να απολαύσουν την πιο χαλαρωτική ώρα εν πλω, ενώ ο ήλιος δύει. Τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος είναι σαν να αλλάζουν διάσταση και όψη πάνω στο καράβι και σίγουρα μένουν αξέχαστα σε κάθε ταξιδιώτη.

Τι μπορείτε να κάνετε

Το ευρύχωρο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου της One Day Cruise διαθέτει τμήματα καλυμμένα και άλλα πιο ανοιχτά για να μπορείτε να καθίσετε στο εξωτερικό τμήμα του πλοίου ανεξαρτήτως καιρού.

Έχοντας ξεκινήσει την ημέρα σας από νωρίς και μετά την επίσκεψη σε τρία νησιά – Ύδρα, Πόρο, Αίγινα– έχει έρθει η ώρα για ξεκούραση με ένα κοκτέιλ στο χέρι απολαμβάνοντας την όμορφη θέα της θάλασσας του Αργοσαρωνικού. Αν επιλέξετε το κατάστρωμα του μεσαίου επιπέδου την ώρα του ηλιοβασιλέματος κατά την επιστροφή σας στην Αθήνα, θα έχετε και την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το wifi με το οποίο είναι εξοπλισμένο το πλοίο.

Η ώρα του ηλιοβασιλέματος προσφέρεται επίσης για να τραβήξετε τις πιο ατμοσφαιρικές φωτογραφίες. Φωτογραφίστε τον ήλιο που δύει, τη θάλασσα, εσάς ή την παρέα σας και να είστε βέβαιοι ότι η συλλογή με το φωτογραφικό υλικό από την μονοήμερη κρουαζιέρα σας θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Το τελευταίο κατάστρωμα θεωρείται πιο κατάλληλο γι’ αυτόν τον σκοπό καθώς είναι πιο ηλιόλουστο μέχρι αργά ακόμα τους φθινοπωρινούς μήνες και περισσότερο άνετο. Στο ίδιο κατάστρωμα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ορχήστρα και τους χορευτές της One Day Cruise.

Στο κατάστρωμα συνομιλήστε με τους φίλους σας ή γνωριστείτε με τους συνταξιδιώτες σας. Μιλήστε για την εμπειρία σας από την κρουαζιέρα ή για ό,τι άλλο επιθυμείτε ή σας απασχολεί. Αργά το απόγευμα είναι η καλύτερη ώρα για τις πιο εύστοχες συζητήσεις.

Αν τέλος θέλετε την ησυχία σας, μπορείτε να “αποσυρθείτε” στο τελευταίο κατάστρωμα για να διαβάσετε μερικές σελίδες από το βιβλίο σας. Ίσως να μην υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χαθείτε στις σελίδες ενός συναρπαστικού μυθιστορήματος, ενώ οι τελευταίες και πιο αποδυναμωμένες ακτίνες του ήλιου λούζουν ελαφρά το κορμί σας.

Ετικέτες: κατάστρωμα, tips, κρουαζιερόπλοιο, κρουαζιέρα, One Day Cruise