Διακοπές στην Αίγινα. Γιατι | One Day Cruise

Καλοκαιρινές Διακοπές στην Αίγινα. Γιατι? (Μέρος Β)

Οι περισσότεροι από εμάς είτε έχουν ήδη επιστρέψει από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές είτε απολαμβάνουν το τέλος της θερινής περιόδου. Όμως μια μικρή μερίδα ατόμων ακόμα δεν έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της. Και όσο και αν ακούγεται απίστευτο κάποιοι ακόμα ψάχνουν τον προορισμό που θα καλύψει ολες τους τις ανάγκες. Εμείς, γιαμία ακόμη φορά, προτείνουμε διακοπές στην Αίγινα!

 

Γιατί?

 1. Διαθέσιμες επιλογές για όλα τα budgets

  Παρότι συγκαταλέγεται στα δημοφιλή και κοσμοπολίτικα νησιά, η Αίγινα προσφέρει τη δυνατότητα να την εξερευνήσετε χωρίς να σπαταλήσετε μια περιουσία. Διαθέτει μαγευτικές παραλίες αλλά και περιηγητικά μονοπάτια, πολυτελή εστιατόρια και επιλογές διαμονής για τις διακοπές που σας ταιριάζουν.

 2. Γραφικό νησί για παρέες, ζευγάρια & οικογένειες

  Η Αίγινα καταλήγει να επιλέγεται από πλήθος επισκεπτών για τις καλοκαιρινές διακοπές κάθε χρόνο. Στο νησί βλέπει ανθρώπους όλων των ηλικιών. Στα γραφικά δρομάκια μπορείτε να περπατήσετε με το ταίρι σας, ενώ οι οικογένειες μπορούν να εμπιστευθούν το καλό φαγητό στα μικρά ταβερνάκια, καθώς οι παρέες νέων περνούν ώρες ατελείωτες βουτώντας και εξερευνώντας τη φύση.

 3. Γαστρονομία

  Στην Αίγινα δίνεται οι δυνατότητα στους λάτρεις του φαγητού να γευτούν και να εκπλήξουν τον ουρανίσκο τους ευχάριστα με νέες γεύσεις και μοναδικούς συδυασμούς με βάση πάντα το φιστίκι αιγίνης. Συνταγές χρόνων αλλά και βραβευμένοι πειραματισμοί περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

 4. Διακοπές για πολλές μέρες ή και μονοήμερη εκδρομή

  Οι επίσημες καλοκαιρινές διακοπές μάλλον τελείωσαν, όμως ο καιρός παραμένει σύμμαχος και μας θυμίζει ότι μπορούμε να χαρούμε για λίγο ακόμα τα ελληνικά νησιά και τον ήλιο. Αν δεν έχουν μείνει άλλες μέρες άδειας μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία και να ακολουθήσετε την One Day Cruise Σε μια από τις μονοήμερες κρουαζιέρες στην Αργοσαρωνικό. Έτσι θα προλάβετε να πάρετε έστω και μια μικρή δόση από την Αίγινα... διότι οι διακοπές στην Αίγινα είναι must!

 

Ετικέτες: Αίγινα, καλοκαιρινές διακοπές, διακοπές με παιδιά, οικογενειακές διακοπές, Γαστρονομία, Φιστίκι Αίγινας, One Day Cruise